Mossel Meubelstoffering & Lederreparatie

Meubelstoffering Mossel Groningen

Meubelstoffering Mossel in Groningen heeft meer dan 40 jaar ervaring in het vak van meubelstoffeerder en meubelreparateur. Naast meubelstoffering is lederreparatie of leerherstel ook al jaren ons specialisme en zijn wij experts in de restauratie van antieke meubelen. In Groningen en omstreken staan wij bekend om ons vakmanschap als meubelstoffeerder en leerreparateur. In onder andere Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Peize, Roden, Leek, Hoogezand-Sappemeer, Assen, Drachten, Leeuwarden en vele andere plaatsen in de provincies Groningen, Friesland, en Drenthe hebben wij tevreden klanten. U krijgt van onze meubelstoffeerderij altijd een vrijblijvend en op maat gemaakt advies.

Wij beschikken over een mooie en zeer uitgebreide collectie meubelstoffen. Deze stoffen kunt u bij ons op de zaak komen bekijken en deskundig advies krijgen over wat voor u het meest geschikt zou zijn.

U kunt een foto van uw te stofferen meubel via de mail sturen of gebruik maken van onze offertetool voor een geheel vrijblijvend advies of en eveneens vrijblijvende prijsopgave voor het stofferen of repareren van uw meubel.

We hebben veel ervaring in het stofferen van meubelen voor de horeca. Hierbij is het belangrijk om met brandwerende materialen te stofferen en eveneens brandveilig schuim te gebruiken. Wij weten exact wat de vereisten van de brandweer zijn en werken via de strengste brandveiligheidsnormen. De veiligheid van uw klanten en uw bedrijf staan altijd voorop!

Zelf uw beschadigd leder behandelen? Wij verkopen u professionele produkten voor het herstellen van leer!

Zelf uw meubelen herstofferen? Wij verkopen de benodigde materialen!

Onze Dienstverlening

[top]