Contact Meubelstoffering

Meubelstoffeerderij Mossel in Groningen, al meer dan 40 jaar specialist in het stofferen en repareren van meubels en het repareren van beschadigd leer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meubelstoffering, meubelreparatie en leerreparatie in Groningen en ruime omgeving.

Wij hebben meubelen gerepareerd en gestoffeerd voor tevreden klanten in Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Peize, Roden, Norg, Vries, Tynaarlo, Zuidlaren, Leek, Hoogezand-Sappemeer, Winsum, Bedum, Delfzijl, Assen, Emmen, Hoogeveen, Drachten, Leeuwarden en vele andere plaatsen in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Van tijd tot tijd verrichten we ook stofferingswerkzaamheden voor opdrachtgevers in andere delen van het land. Hieronder bevindt zich zelfs een aantal bekende Nederlanders.

U krijgt van onze meubelstoffeerderij altijd een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte. Ook voor een goed en gedegen advies bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het contactformulier hieronder invullen en wij nemen dan contact met u op. Een email, telefoontje of offerteaanvraag verplicht u tot niets.

Contact Details

Meubelstoffering & Leder Reparatie Mossel

Open van maandag t/m vrijdag van 10 tot 18 uur.
Zaterdag van 11 tot 15 uur.

Mobiel 7 dagen per week bereikbaar
van 9 tot 21 uur via telefoonnummer: 0647483390

Contact Opnemen

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht