Werkwijze Meubelstoffering

Onze meubelstoffeerderij, Meubelstoffering Mossel in Groningen, heeft al tientallen jaren ervaring in het stofferen en repareren van meubelen. Daarin zijn er 2 mogelijkheden.

1. U stuurt ons een foto van het te stofferen meubel met omschrijving van de gebreken zoals doorzakken van het meubel, losse armleuning, losse poot, etcetera. Aan de hand daarvan kunnen wij u vrij nauwkeurig een prijsopgave geven en de metrage aan stof die nodig is voor de meubelreparatie. Indien u besluit ons uw meubelstuk te laten stofferen, komen wij bij u thuis met onze collectie meubelstoffen waaruit u een keuze kunt maken. Indien u zelf stof gekocht heeft, stofferen wij uiteraard uw meubel daar mee. Dat is geen enkel probleem.

Dan maken een afspraak wanneer het een en ander uitgevoerd gaat worden, meestal op maandags halen en dan dezelfde week op vrijdag weer retour.

2. U belt ons voor het maken van een afspraak bij u thuis. De meubelstoffeerder van Mossel heeft de stoffen altijd bij zich en kan direkt de metrage stof doorgeven dat nodig is voor de meubelstoffering. Ook kan hij onmiddellijk zien of de eventuele gebreken te herstellen zijn.

  • U heeft onmiddellijk een exacte prijsopgave van onze meubelstoffeerderij.
  • U heeft na onze prijsopgave geen enkele verplichting.
  • U heeft geen kosten indien u van de opdracht tot meubelstoffering afziet.

U kunt direkt bepalen of er een voor u geschikte meubelstof tussen onze collectie zit.

Meubelstoffering en lederreparatie Mossel is al decennia een vertrouwd adres en onze werkzijze maakt het u gemakkelijk om uw meubels te laten stofferen of herstellen. Zonder verplichtingen een prijsopgave krijgen, Meer dan 40 jaar ervaring met alle design meubelen, Bielefeld, Artifort, Gelderland en Leolux. Ook gespecialiseerd in het capitoneren van onder andere Barok en ander antiek meubilair, horecameubilair enz.