Werkwijze Leder Reparatie

Ons bedrijf, Mossel Meubelstoffering en Leder Reparatie te Groningen, heeft al tientallen jaren ervaring in het repareren van leer. Daarin zijn er 2 mogelijkheden.

1. U stuurt ons een foto met omschrijving van de gebreken bijvoorbeeld doorzakken van de zitting, of een scheur in bijvoorbeeld de rug of de zijkant van het meubelstuk. Aan de hand daarvan kunnen wij u vrij nauwkeurig een prijsopgave geven. Eventueel kunnen wij ook advies geven en materialen leveren waarmee u zelf de leerreparatie kunt uitvoeren. Indien u besluit ons uw leder reparatie te laten uitvoeren dan maken wij een afspraak voor het ophalen van uw meubel.

2. U belt ons voor het maken van een afspraak bij u thuis. Wij kunnen dan direkt bekijken wat er mogelijk is met uw meubelstuk. Op basis van onze ervaring in leerreparatie kunnen wij direkt zien of de eventuele gebreken te herstellen zijn en wat de kosten van reparatie zullen zijn.

De voordelen van werken met Meubelstoffering en Lederreparatie Mossel:

  • U weet direkt hoeveel de reparatie van uw meubel gaat kosten.
  • U heeft onmiddellijk een exacte prijsopgave voor de leerreparatie.
  • U ontvangt geheel vrijblijvend een offerte.
  • U heeft geen kosten indien u van de opdracht afziet.

Voor leder reparatie is het wel zo dat de mogelijkheden niet oneindig zijn. Indien er gaten of scheuren op de te belasten delen zijn bv de zitting, dan is het meestal wijs om het vlak van de zitting te vervangen en deze er mooi bij te laten kleuren.

Bij Chesterfields gaat vaak het begin van de armleuning kapot door veelvuldig gebruik. Er is dan vaak een vettige vlek ontstaan die craquleert oftewel scheurtjes en gaten gaat geven. Onze oplossing daarvoor is dat we een gedeelte van de arm opnieuw met leder bekleden en deze met de schaduw en de juiste kleur weer helemaal bij de rest van uw meubel laten passen.

Verdere schades aan het meubel zijn wel mooi te repareren. Indien uw meubelstuk nog mooi is en alleen de schaduw finish is er af dan kan ik deze weer opnieuw aanbrengen. Ook voor stug, oud en verwaarloosd leder heb ik een mooie weekmaker en we kunnen deze weer mooi op kleur brengen. Er zijn vele mogelijkheden om uw meubel weer mooi te krijgen. Vraag uw meubelstoffeerder naar de mogelijkheden.

Ook voor de adviezen en prijsopgaven geldt hier: géén kosten géén verplichtingen. Vertrouwd en Gemakkelijk. Wij hebben een lange ervaring met alle lederreparaties van meubelen. Uiteraard repareren wij ook uw autostoelen, horecameubilair, bioscoopstoelen etcetera.