Mossel Meubelstoffering & Lederreparatie

Meubelstoffering Mossel in Groningen heeft meer dan 40 jaar ervaring in het vak van meubelstoffeerder en meubelreparateur. Naast meubelstoffering is lederreparatie of leerherstel ook al jaren ons specialisme en zijn wij experts in de restauratie van antieke meubelen. In Groningen en omstreken staan wij bekend om ons vakmanschap als meubelstoffeerder en leerreparateur. In onder andere Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde, Peize, Roden, Norg, Vries, Tynaarlo, Zuidlaren, Leek, Hoogezand-Sappemeer, Winsum, Bedum, Delfzijl, Assen, Emmen, Hoogeveen, Drachten, Leeuwarden en vele andere plaatsen in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel hebben wij tevreden klanten. Van tijd tot tijd werken we ook voor opdrachtgevers in andere delen van het land. U krijgt van onze meubelstoffeerderij altijd een vrijblijvend en op maat gemaakt advies.

Wij beschikken over een mooie en zeer uitgebreide collectie meubelstoffen van verschillende leveranciers. Deze stoffen kunt u bij ons op de zaak komen bekijken en deskundig advies krijgen over wat voor u het meest geschikt zou zijn voor het herstel of de bekleding van uw meubelen.

U kunt een foto van uw te stofferen meubel via de mail sturen of gebruik maken van onze offertetool voor een geheel vrijblijvend advies of een eveneens vrijblijvende prijsopgave voor het stofferen of repareren van uw meubel. Ook kunt u mij bellen voor een afspraak bij u thuis of op de zaak.

We hebben veel ervaring in het stofferen van meubelen voor de horeca. Hierbij is het belangrijk om met brandwerende materialen te stofferen en eveneens brandveilig schuim te gebruiken. Wij weten exact wat de vereisten van de brandweer zijn en werken via de strengste brandveiligheidsnormen. De veiligheid van uw klanten en uw bedrijf staat altijd voorop!

Wij bekleden ook de kussens van uw boot opnieuw met een zogenaamde buitenstof, die waterdicht is en dus gewoon buiten kan blijven liggen. Voor het stikken van deze stoffen gebruiken wij zwelgaren ter voorkoming van lekkage. Tevens bent u voor de bekleding en kussens van uw camper en caravan bij ons aan het juiste adres.

Onze Dienstverlening